Български за чужденци

Напоследък българският език започва да се търси все по-често и то почти винаги от инвеститори, които са решили да развият своя бизнес в България, от нови кадри в Управителните органи на големи и средни фирми и също така съветници и сътрудници към наши институции, които са били поканени да споделят своя опит и да натрупат свой в българско говоряща среда.

Това обстоятелство прави изключително важна част от дейността на Образователен център “Advantage” и курсовете по български език за чужденци. За целта на обучението по български за чужденци Центърът е разработил програми от учебни материали и система от нива, които не могат да бъдат намерени на широкия пазар за учебни помагала.

Курсовете ни за чужденци са доказали своята ефективност при обучението на служители на едни от най-големите компании в България, сред които “Булгартабак Холдинг АД”, “KONE Bulgaria” и др.

За нас е важно да предадем и българската култура при преподаването на езика и затова в учебните материали сме включили някои от най-известните и значими български поговорки, стихотворения и разкази, адаптирани към нивото на всеки курсист.

Ако Вашият майчин език не е български и искате да общувате по-активно в професионална и социална среда в България или искате да опитате нещо по-предизвикателно, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви осигурим курс по български език през английски, немски, руски или нидерландски.