Разсрочено плащане

Защо започването на курс по чужд език трябва да бъде непредвиден разход.

Тъй като държавното образование все повече отстъпва място на частното поради различни критерии, най-важен от които – качество и възможност за практическа реализация, всяка частна институция е редно да направи платеното образование по-достъпно.
В Образователен център “Advantage” сме изградили политика на доверие между обучаващите се и институцията, посочквайки като приоритет достъпното и качествено обучение. За тази цел, при започване на курс за чужд език, в което и да е ниво, сме предвидили система на разсрочено плащане.

Можете да се възползвате от възможността за разсрочено плащане:

  • Без значение дали се обучавате в индивидуален или групов курс.
  • Без значение дали подготовката е дистанционна или на място в наш офис.
  • Без значение дали се подготвяте за Международен сертификат или Матура по английски или немски език.
  • Без значение дали сте ученик, студент или работещ.

За да направим обучението в чужд език възможно без значение от финансовите ви възможности, в Образователен център “Advantage” сме възприели индивидуален модел за заплащането на всеки курс.

С цел да сме максимално полезни при вземането на решение да започнете курс ви гарантираме индивидуална консултация и изготвяне на план за разсрочено плащане, съобразен с вашите възможности.

Не се колебайте да ни потърсите за повече информация чрез контактната ни форма или на място в нашия офис на ул. “Велес” 6, гр. Варна.