Клиенти, с които се гордеем

Партньори
Satsport

SatSport

е онлайн магазин, специализиран в продажбите на аксесоари за тенис, както и облекла за този и други спортове. В онлайн магазина ще намерите и аксесоари и малки уреди за домашни тренировки.

stp esthetic

STP Esthetic

е специализиран център за перманентен грим в Ню Йорк. Особено познат е с бюти / медицинските татуировки, подходящи за пациенти, претърпели онкологични заболявания или тежки операции.

ethics body sculpting

Ethics Body Sculpting

е част от базираната в Пловдив Етика клиника. Естетичният център предлага богата гама от процедури за лице и тяло, помагайки на жените да се чувстват красиви и уверени в кожата си.

sense детски център

SENSE Детски Център

се грижи за деца със специални образователни потребности, подобрявайки качеството на живот на децата и помагайки им да развият здрави социални, лексикални и психомоторни умения.

Simply Beauty

Simply Beauty

е онлайн магазин за професионална, чиста и висококачествена козметика за лице и тяло, който отделя специално внимание на всеки клиент

Go Sport

GoSport

предлага голямо разнообразие и наличности на спортни обувки и облекла на любими марки, гарантирайки високо качество и внимание към всеки клиент

TexSystems

TexSystems

е лидерът в печатането на тексил. С над 20 години опит в индустрията, те буквално могат да направят всичко

MAXA

MAXA

предлага енергоефективни решения за отопление и охлаждане на дома, сред които климатици и термопомпи

Profi Credit

Profi Credit

e финансова институция в сферата на бързите кредити, която оперира в над 10 държави по света

Srebro-bg

Srebro-bg

е онлайн магазин, който предлага дамски сребърни бижута с проба 925, който акцентира на българското производство

Kolie.bg

Kolie

е любимо място, на което можете да откриете богато разнообразие от персонализирани бижута

Flagsbg

Flagsbg

е абсолютният лидер в производството и монтажа на рекламни знамена, чадъри, барбарони, стойки и още много

Какво споделят за нас?

Мнения

"Изключително доволна съм от работата на ADvantage! Хората в екипа им са много мили, винаги говорят с усмивка и положителен тон, а рекламите дадоха резултат още през първия месец. Работата с тях е не само ефективна, но и приятна. Препоръчвам ги с две ръце!"

Зорница Маркова

Основател и собственик на SENSE детски център

"Изключително доволна съм от индивидуалното обучение за Facebook реклама. Стефка обясняваше много детайлно и ме научи как да пускам и оптимизирам реклами, които са релевантни за моя бизнес. Практическите задачи и домашните работи ми вдъхнаха увереност да управлявам рекламите си сама, при това само за 4 срещи! Научих много детайли и със сигурност ADvantage е правилното място за индивидуално обучение или консултация!"

Дани Гибинска

Собственик Unique Nails

"Препоръчвам ADvantage на всеки, който до този момент се е лутал в търсене на правилните решения за онлайн магазина си. Диалогични, креативни и винаги на разположение. Гледат на моя бизнес като на техен, което е рядкост в дигиталната среда. ADvantage са партньорът, който ми помага за постигането на правилните резултати както в Google, така и във Facebook. Изключително коректни, трудолюбиви и с внимание към детайла. ADvantage са правилният избор за дългосрочен и надежден партньор!"

Виктор Гурков

Собственик GoSport

"Дълго време търсех правилните хора, които да се грижат за онлайн присъствието на магазините ми и в същото време да разбират естеството на бизнеса и проблемите, които възникват в процеса на работа. Екипът на ADvantage успяха да ми вдъхнат доверието и сигурността, от които имах нужда и вече съм спокоен, че управлението на рекламните кампании и популяризирането на онлайн магазините ни е в сигурни и опитни ръце."

Стефан Ламбев

Собственик TexSystems & FlagsBG

"Стефи и екипът на Advantage изготвиха подробен анализ на сайта и рекламите до момента във Facebook и Инстаграм на Srebro-bg, и направиха не само предложения за кампании, но и прогноза, какво мога да очаквам. Това ми се случва за първи до момента, защото повечето агенции, с които съм работила, никога не са се ангажирали с прогнози. Стартирахме първата кампания за Srebro-bg с екипa в края на Март 2023 и до средата на април вече постигаме и надвишаваме таргета, който бяхме заложили. Повече от доволна съм от изградената система за работа на екипа и професионалното отношение на всеки един. Вече имаме стъпки и за следващия проект Kolie.bg и обсъждаме новите кампании. Чакам с нетърпение да видя резултатите от общата ни работа и за него!"

Зорница Христева

Управител Kolie.bg & Srebro-bg

"Радвам се, че имам възможността да работя с екипа на ADvantage! Това са хора, кипящи от ентусиазъм, енергия и идеи. Бързо се запознаха със спецификите на бранда, изградиха стратегия за развитие, с която постигаме видими резултати. Разбира се, предизвикателства винаги има, но с екипа от ADvantage комуникацията протича гладко, решенията идват бързо и ситуациите се овладяват навреме. Те са уверени в уменията си, сигурни в действията си и работят на 100% в моя полза!"

Яна Панталеева

Собственик Simply Beauty

"В работата си с ADvantage, "Целзи" ЕООД винаги е имал коректен и надежден партньор, на когото може да се разчита. ADvantage е една от малкото компании, мислещи както за бъдещето на нашия успех, така и за ефекта, който допринасят за крайния потребител. Общите ни проекти напредват с бързи темпове, а успешното сътрудничество и продължителната съвместна работа се дължи на изграденото доверие и коректното изпълнение на приетите проекти. Имаме необходимата увереност, че с ADvantage ще продължим дълготрайнтите си и стабилни бизнес отношения."

Петьо Пеков

Собственик Celsi.bg

Брандове

Компании
sense детски център
ethics body sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg