1 май 2024

1 година дигитална агенция ADvantage + инфографика

ADvantage новини

Вече 12 месеца екипът на дигитална агенция ADvantage работи за стабилния растеж на своите клиенти

Всичко започва с идеята. Ще го потвърди и Стефка Георгиева, която дълго време ври и кипи в маркетинг средите. Когато се налага да излезе в по-дълга работна почивка по лични причини, тя бързо стига до извода, че не е от хората, които могат да стоят на едно място. Решението да създаде своя дигитална агенция идва съвсем естествено, особено когато има подкрепата на близките си. 

През май 2024 имаме огромното щастие да празнуваме първия рожден ден на дигитална агенция ADvantage. За последните 12 месеца обединихме сили с разнообразни по размер и предмет на дейност бизнеси, за да постигнем заедно стабилен растеж и стотици доволни клиенти. 

Идеята за дигитална агенция се ражда в началото на 2023

Разочарована от състоянието на пазара на труда в родния си град Пловдив, Стефка решава вместо да вземе нещата в свои ръце.

Купува домейн и хостинг за 15.70 лв. такса за първия месец и останалото е история. 

През месец март Стефка започва сама с първите клиенти, а през април се присъединява Елица Димитрова, проджект мениджър и надежден колега и партньор. 

На 01.05.2023 ADvantage.bg вече е лайв, а най-хубавото предстои. Десетки бизнеси избират дигитална агенция ADvantage за свой доверен партньор в дейности като Facebook реклама, Google реклама, имейл маркетинг, бизнес консултиране и други. 

1 година в дигитална агенция ADvantage инфографика

Екипът се разширява

През юни започва да се оформя криейтив екипа на дигиталната агенция с дизайнери и копирайтъри, които създават въздействащи рекламни материали.

След доста работа по вътрешната структура и работните процеси, през месец октомври се обособиха екипи - проджект мениджъри, PPC специалисти и крейтив екип. А през декември беше първата среща на (почти) целия екип на живо. 

2024 година идва с нови предизвикателства за дигитална агенция ADvantage

Екипът ни продължи да се разширява и в първите месеци на 2024-та, а най-новото попълнение е Габриела Стойчева, която се грижи за бизнес развитието ни. 

Стефка пък се отдаде на няколко публични изяви. Целта ѝ е да запали искрата и да помогне на бъдещите маркетинг професионалисти без опит да се чувстват в свои води. 

Първо бяха посещенията в СУ "Софроний Врачански" в Пловдив, а после участието в инициативата Мentor the Young и семинарът за проджект мениджмънт в дигиталния маркетинг в платформата на Soft Uni. 

Пролетни вълнения на голямата маркетинг сцена

През април Стефка взе участие като панелист в най-голямата конференция за SEO в страната - SERP Conf. Тя се включи в панела за Content marketing & SEM & Social, където сподели интересни съвети от почти 10-годишния си опит в дигиталната маркетинг игра. 

стефка георгиева на serp conf 2024

През май колелото в дигитална агенция ADvantage се завърта

След първия ни рожден ден ще дадем свеж старт на уебсайта ни - с пълен редизайн и още повече полезна информация под формата на подробни ръководства в блога ни и case study материали от практическия ни опит.

През цялата година работихме в посока разширяване на партньорската ни мрежа, за да можем да предоставим не само висококачествено управление на рекламите на клиентите ни, но и улеснение в процеса им на работа. Целта беше да оптимизираме личното им време, като им осигурим комуникация само с един екип (нашия). 

Специални благодарности на всички наши клиенти за доверието, което ни гласуват. Заедно ще покорим нови върхове!

Признателни сме и на партньорите ни, с които ще продължаваме и занапред да предоставяме цялостен пакет услуги на нашите клиенти:

  • Serpact;
  • Webbies;
  • Cloudcart;
  • Адвокатско дружество Божиков и Вътев;
  • More Than Digital;
  • Create Studios Europe;
  • The Marketer.

А какво предстои?

Продължаваме да разширяваме партньорската ни мрежа, както и портфолиото с услуги. Ще автоматизираме някои процеси с цел улесняване на работата на екипа. Само напред и нагоре. 

От идея в главата на Стефка за 12 месеца дигитална агенция ADvantage се превърна в едно по-различно работно място - с прозрачни процеси, честна комуникация и оригинални идеи. 

А най-важното - с опитен екип от амбициозни, усърдни и готини специалисти. Така че дългите часове на работа да са повече удовлетворяващи, отколкото изтощаващи, а резултатите - истински, видими, реални.