имейл маркетинг

image
  • Класически подход, чрез който можете да поддържате топъл контакт с вашите потребители, подобрявайки доверието
  • Посланието, което изпращате към аудиторията си, е персонализирано и това прави кампаниите по-успешни и по-вдъхновяващи
  • Имате по-висока възвръщаемост и по-нисък разход, в сравнение с другите рекламни канали
  • Не пропускайте автоматизираните flow-ове

В най-честия случай се използват платформи за имейл маркетинг като MailChimp, Mailgun, Klavyio и други. Но все повече SaaS платформи интегрират опциите, които предлага имейл маркетинга директно в софтуерните решения. Така ви спестяват време и разходи по използването на допълнителен софтуер.
Също така, повечето хора използват мобилни устройства, за да проверяват имейлите си. Оптимизираният за мобилни устройства имейл маркетинг осигурява страхотно потребителско изживяване. Той увеличава шансовете ви за успешно достигане до вашата аудитория и съответно – подтика ѝ към реализирането на конверсии.

предимства

Близка връзка
Поддържане на топъл контакт с потребителите
Автоматизации
Автоматизирани имейл съобщения при регистрация на потребител, изоставена количка, завършена поръчка и други
Информираност
Изпращане на информация на потребителите в подходящи моменти, като нови колекции, промоции и други активности
Оценки и коментари
Лесен начин да стимулирате отзивите за вашите продутки или услуги, чрез автоматизиран имейл, който да напомня за това
Нисък разход
Цената за имейл съобщения е по-ниска от тази на рекламните кампании в други платформи (важно е да се уточни, че имейл маркетингът не генерира нови контакти, а работи с вече налична база)
Сегментиране
Можете да избере на кои потребители каква информация да изпратите, т.е. да изберете по-индивидуален подход, в сравнение с другите платформи
LogoGoSport е онлайн магазин за спортни обувки и облекло. Стартирахме работа в момент, в който възвръщаемостта от рекламната инвестиция не беше задоволителна. За 2 месеца, резултатите се подобриха, както следва:
Резултати
+48%увеличение на оборота
+75%увеличение на броя поръчки
+44%трафик на сайта
предоставяни услуги
Facebook AdsGoogle adsИмейл маркетинг
LogoSimply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа
Резултати
+27%увеличение на оборота
+18%увеличение на броя поръчки
-21%намаление на разходите
предоставяни услуги
Google AdsFacebook AdsБизнес консултиране

За какви бизнеси е подходящо

Поне 3000 абоната
Имейл маркетингът дава наистина добри резултати, когато имате по-голяма натрупана база
Информираност
Бизнеси, които искат да информират потребителите си относно новини, предстоящи събития и други
Онлайн магазини
Които искат да увеличат общия си оборот или средния оборот, който генерира всеки техен клиент
Обслужване
Компании, които искат да подобрят обслужването на техните клиенти и потребители
B2B и B2C
Няма значение какъв тип са вашите клиенти, имейл маркетинг е подходящ и за двете групи, но разбира се, се използва различн подход
Лоялност
Комапнии, които искат да превърнат потребителите в клиенти, а клиентите в лоялни и отдадени почитатели

Намерете решение за вашия бизнес

Ако се колебаете дали имейл маркетингът е подходящ за вас и вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

какво казват клиентите ни

Background

как работи имейл маркетинг

създаване на
доверие

Използвайки имейл маркетинг, вие увеличавате доверието на потребителите към вас, защото не ви виждат само в социалните мрежи, но в личните си електронни пощи.

1

автоматизиране
съобщения

Автоматизираните съобщения ще ви спестят време и със сигурност ще увеличат оборота ви. Можете да се възползвате от автоматизирани съобщения при новорегистриран потребител, при изоставена количка, генерирана поръчка, изпратено запитване и какво ли още не!

2

генериране на мнения от
клиенти

Една от най-трудните задачи на всеки бизнес е да генерира искрени мнения от своите клиенти. Именно с имейл маркетинг можете да подсетите клиентите ви да споделят дали са доволни от продуктите, услугите, обслужването ви, при това директно във вашия уебсайт.

3

ниска цена за
използване

За разлика от другите типове кампании, цената на имейл маркетинга е значително по-ниска. А правилно менажиран и управляван, може да генерира значителна част (около 20%, а понякога и повече), от общите ви месечни обороти.

4

кампании за директни
продажби

Да, можете да използвате имейл маркетинга не само за информационни бюлетини и новини, но и за директни продажби към потребителите. Особено ако сте онлайн магазин, който интегрира продуктовия си каталог в имейл платформата.

5

повече поръчки,
по-висок оборот

И отново да - имейл маркетингът може и помага в генерирането на по-голям брой поръчки и запитвания. Респективно, вие генерирате по-висок месечен оборот и печалба. Наистина ли все още се колебаете дали да го използвате?

6

Защо да ни се доверите

Богатият опит и непрекъснатото следене на тенденциите в онлайн пространството са ключови за експертизата ни. Ние не просто изпращаме имейли, а разказваме истории!
Специализираните знания, които сме развили в сферата на имейл маркетинга, са резултат от дългогодишните обучения в областта. По този начин можем да ви предоставим не само висококачествена услуга, но решения, адаптирани към вашия бизнес. Заедно постигаме всичко!

  • Следене и прогнозиране на тенденции в имейлите

Нашият екип проследява и прогнозира тенденциите в света на имейлите, за да сме винаги пред конкуренцията. Тъй като знаем колко е важно това!

  • Изграждане на Здраво Партньорство

Нашата мисия е да създадем едно здраво партньорство, в основата на което стои разбирането на бизнеса ви. И, разбира се, подходящата стратегия и правилната оптимизация на имейл маркетинг канала ви. Важно е да знаем на кого рекламираме и да намерим правилните думи, с които да му кажем онова, което иска да чуе. А не просто да стартираме реклама.

  • Сила на персонализацията и прозрачността в резултатите

Ние вярваме в силата на персонализацията! Т.е. правилното сегментиране, откриването на перфектния клиент и целевата ви аудитория са приоритет в запознаването с всеки бранд. Различните бизнеси са уникални и имат специфични нужди и цели.
Ние следим внимателно резултатите на всяка имейл кампания. И използваме информацията, за да оптимизираме резултатите и да обогатяваме постоянно стратегията ви. Тъй като дигиталният маркетинг не е константна величина, а променлива, с която е важно да се съобразяваме.
За нас е изключително важна прозрачността! За да я постигнем – освен резултатите, които постоянно се стремим да надвишаваме. Винаги ви предоставяме редовни отчети, с които да можете и вие да следите постигнатия прогрес.

  • Партньорство

Правилното проучване, иновативните подходи и даването на стойност в имейл кампаниите са ключови за взаимната ни работа. Целта ни е е да изградим едно успешно партньорство въз основата на успешни резултати и доверие в работата ни.
Нямаме търпение да ви покажем именно това! Тъй като е важно вашият имейл маркетинг канал не просто да съществува, а да процъфтява и да достигне до сърцата на всеки потребител. Потребител, който не само чете, но и намира решение в написаното!
Свържете се с нас, за да разберем заедно как да усъвършенстваме платформата ви и да достигнете до резултатите, за които винаги сте мечтали!

клиенти с които се гордеем

Insa motor oils
texsystems
Netline

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!