google реклама

image
  • Най-популярната търсачка и мястото, където потребителите търсят къде да отидат, какво да хапнат и какво да си купят
  • Предоставя възможности и вдъхновение за потребителите. Те вече знаят от какво имат нужда и единствено искат да разберат кой може да им го предостави
  • Перфектната възможност за отговор на осъзнатото потребителско търсене, което сбъдва желания
  • Кампаниите в търсачката са ефективни за предприемачите, които са решителни и готови да подобрят възвръщаемостта си. Дали това сте вие?

Истинското оръжие на Google рекламата – показаната информация в подходящия момент има възможността да превръща потребителите в дългосрочни клиенти. Успехът е гарантиран с релевантна стратегия и правилна оптимизация. Затова не трябва да се отказвате! Кампаниите в тази платформа обаче предлагат много повече възможности, с които да постигнете резултатите, за които винаги сте мечтали. Освен, че можете да отговорите на директните търсения на потребителите, имате още много опции, с които да достигнете и до тези потребители, които все още не знаят за вас и вашия предлаган продукт.

предимства

Търсене
Oсъзнатата нужда ознавача търсене. А с ключовите думи ще се покажем само тогава, когато имат нужда от нас
По-нисък разход
Mожем да заплащаме за рекламите си само при кликове, а не всеки път, когато се покажат, което ни пести средства (за сърч кампаниите)
Физически обекти и локации
Mожете да добавите магазина или ресторанта си на картата, а след това да стартирате реклама, която да покаже маршрут на потребителя как да стигне до вас
YouTube
Oсвен видео платформата, има възможност за дисплейни реклами, както и Performance max кампании
Нишово таргетиране
Вие само можете да избира не кои ключови думи искате да се показвате и на кои не. Също така можете да поставите аудитория “под наблюдение”, за да проверите дали е подходяща за вас
Стратегии за наддаване
Смарт подходи, които оптимизират прихода и разхода на рекламните кампании, в зависимост от бизнес целите и модела ви

Постигнати резултати

LogoSimply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа
Резултати
+27%увеличение на оборота
+18%увеличение на броя поръчки
-21%намаление на разходите
предоставяни услуги
Google AdsFacebook AdsБизнес консултиране
LogoGoSport е онлайн магазин за спортни обувки и облекло. Стартирахме работа в момент, в който възвръщаемостта от рекламната инвестиция не беше задоволителна. За 2 месеца, резултатите се подобриха, както следва:
Резултати
+48%увеличение на оборота
+75%увеличение на броя поръчки
+44%трафик на сайта
предоставяни услуги
Facebook AdsGoogle AdsИмейл маркетинг
LogoCelsi е фирмен уебсайт, който предлага високоефективни продукти за отопление и охлаждане на дома, като тясно са специализирани в термопомпите и климатичните инсталации. С основен фокус върху продуктите на МАХА, celsi.bg е на разположение с решение за всеки дом
Резултати
-63%по-ниска цена на клик
+78%достигане до аудитория
0%промяна в бюджета
предоставяни услуги
Google Ads

За какви бизнеси е подходящо

Осъзнато търсене
Продукти и услуги, които са познати на потребителите и има осъзнато търсене и необхоидмост от тях
Физически обекти
Oсъзнатата нужда ознавача търсене. А с ключовите думи ще се покажем само тогава, когато имат нужда от нас
Мобилни приложения
Чудесен начин да наложите новото си мобилно приложение, използвайки търсачките
Специфична сфера
Например НПО-та, финансови и консултантски фирмии, за които са наложени по-тежки рестрикции от страна на другите платформи
По-висока средна количка
Бизнеси, чиито продукти и услуги са на по-висока стойност и изискват обмисляне, преди да се закупят. Например мебели, автомобили, висок клас техника, или просто вие сте в по-високия ценови клас
B2B компании
Ако искате да генерирате запитвания от ваши потенциални клиенти, които търсят продуктите или услугите ви

Намерете решение за вашия бизнес

Ако се колебаете дали рекламата в Google е подходяща за вас и вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

какво казват клиентите ни

Background

как работят google реклами

заинтересовани
клиенти

Google рекламите са изключително полезни и ефективни в случаите, в които потребителите имат конкретно търсене. Например търсене нов хладилник, зимни гуми, а защо не и конкретна книга.

1

отговор на конкретно
търсене

След като потребителят потърси нещо, се появаваме ние с нашите кампании. Така му предоставяме точно това, което търси или от което има нужда. Спестяваме му време и го улесняваме в избора.

2

разход спрямо
броя кликове

В този случай, при подготовка на сърч кампании, заплащате само и единствено в случай, че потребители са кликнали върху рекламите ви. Ако не са кликнали, а само са видели рекламите, не заплащате нищо

3

сърч и дисплей
кампании

Разбира се, освен сърч кампаниите с ключови думи, имате възможност да използвате дисплейни реклами, Performance max, Smart, Shoppin и разбира се Demand Gem кампании.

4

по-висок %
конвертиране

Не случайно потребителите конвертират по-добре в Google. Процетът генерирани поръчки между търсачките и социалните мрежи (при един и същ изразходен рекламен бюджет) е с около 20%+ в полза на търсачките.

5

стабилност и
растеж

Google рекламата предлага стабилност, гъвкавкост, в зависимост от сезонността и растеж, който лесно можете да проследявате. Със сигърност това е канал, който може да ви бъде от голяма полза и да ви помогне много в посока увеличение на оборота и печалбата ви.

6

Защо да ни се доверите

Ние не просто управляваме вашия рекламен акаунт, ние проучваме, анализираме и изготвяме стратегия, подходяща за прираста на резултатите ви.

  • Длъбоко познаване на продуктите

Опознаваме продуктите, които предлагате в дълбочина, тъй като това е единственият начин да продаваш успешно – когато си открил истинския смисъл на бранда. Тъй като вие не сте просто име – вие носите решение.

  • Собствена мисия и Спокоен партньорски подход

Приемаме мисията ви като своя собствена и това прави работата ни заедно спокойна и резултатна.

  • Отдаденост, прозрачност и постоянен рапорт

Работим отдадено и прозрачно – тъй като за екипа ни в това се крие ключа към успеха. Получавате постоянен репорт за извършената от нас работа и постигнатите резултати, защото желаем да имате информация за прогреса, към който се стремим ежедневно. Ние, от дигитална агенция ADvantage, вярваме, че чрез ясна комуникация, прозрачни процеси, правилна подготовка и постоянно желание за растеж – можем да постигнем всичко, за което сте мечтали.

  • Успешно партньорство въз основата на резултати

Нашата цел е да изградим едно успешно партньорство въз основата на успешни резултати. И вие търсите точно това, нали?

клиенти с които се гордеем

Insa motor oils
texsystems
Netline

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!