facebook реклама

image
  • Eдин от най-предпочитаните и ефективни начини за достигане до качествена аудитория на милиони предприемачи по целия свят
  • Създава възможности, чрез които да трансформирате бизнеса си и станете водачи сред конкуренцията на пазара
  • Мощен инструмент, който създава стойност и предоставя широкоспектърни средства за насочване към целеви аудитории
  • Можете да достигнете до сегмента от потребители, който е най-заинтересован от вашия бизнес

Вземането на решение за рекламиране във Facebook и Instagram изисква решителност и правилен партньор. Подготовката и детайлният анализ на бизнес ниво са изключително важни преди стартирането на една кампания. Трябва първо да знаете на кого споделяте мисията си, ако искате да бъдете чути. Познаването на перфектния клиент е ключово. Продаването е най-ефективно, когато откриете аудиторията, която има нужда от продукта ви. Благодарение на метриките в платформата – това е възможно и постигането на резултати не е просто мит.

предимства

Нови клиенти
Достигане то нови потребители и клиенти, както и увеличаване разпознаваемостта на бранда
Лоялни клиенти
Лесно и точно дефиниране на аудитория, както и създаване на база с лоялни клиенти
Бързи резултати
Резултатите са 3 или дори 4 пъти по-бърз, в сравнение с Google ads например
Instagram
Пестите време, рекламирайки в две платформи едновременно, използвайки един и същ ресурс от време и хора
Съдържание
Над 10 рекламни формата, които да паснат перфектно на вашия бизнес
Гъвкавост
С правилна структура, можете да промените цялата си стратегия за не повече от 3 дни

Постигнати резултати

LogoSimply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа
Резултати
+27%увеличение на оборота
+18%увеличение на броя поръчки
-21%намаление на разходите
предоставяни услуги
Google AdsFacebook AdsБизнес консултиране
LogoGoSport е онлайн магазин за спортни обувки и облекло. Стартирахме работа в момент, в който възвръщаемостта от рекламната инвестиция не беше задоволителна. За 2 месеца, резултатите се подобриха, както следва:
Резултати
+48%увеличение на оборота
+75%увеличение на броя поръчки
+44%трафик на сайта
предоставяни услуги
Facebook AdsGoogle AdsИмейл маркетинг

За какви бизнеси е подходящо

Средна количка между 50 и 150 лв
Бизнеси, които имат средна цена на поръчка от клиентите си в този диапазон
Клиники и салони за красота
Бързо и лесно можете да представите процедурите и услугите си, използвайки Facebook и Instagram реклама
Бранд разпознаваемост
За всички бизнеси, които искат да увеличат разпознаваемостта на марката си
Иновативни продукти и услуги
Породукти или услуги, които не са познати на пазара, респективно не са подходящи за реклама в търсачките
Онлайн магазини
В бюти сферата (грим, козметика и др.), модата (дрехи, обувки и аксесоари), домашни потреби и декорации, инструменти, битова техника, продукти за домашни любимци и други
Курсове и обучения
Facebook рекламата е подходяща за представянето на всякакъв тип образователно съдържание или такова за личностно и професионално развитие

Намерете решение за вашия бизнес

Ако се колебаете дали Facebook рекламата е подходяща за вас и вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

какво казват клиентите ни

Background

как работи facebook рекламата

разпознаваемост на
бранда

Facebook и Instagram рекламата увеличават видимостта и разпознаваемостта на бранда ви от потребителите, което подобрява цялата ви маркетингова стратегия. Това е процес с натрупване, чиято крайна цел е потребителите да ви запомнят и когато имат нужда от продукт или услуга, която предлагате, да се обърнат директно към вас.

1

ангажиране на
потребители

Имате бърза и лесна комуникация с потенциалните ви клиенти, чрез игри, коментари, лични съобщения и сторита. Комуникирате с тях, давайки им стойност и така печелите доверието им.

2

достигане до
нови клиенти

Изключително лесно е да достигнете до нови потенциални клиенти и нови пазарни възможности, пред които да представите портфолиото си от продукти или услуги.

3

прецизно
таргетиране

Използвайки професионалните инструменти за таргетиране, можете да достигнете както до нови клиенти, така и до тези, които са пазарували от вас. А защо не и до тези потребители, които са разгледали сайта и профилите ви, но все още не са се свързали с вас?

4

лоялни
клиенти

Именно благодарение на прецизното таргетиране, сякаш с магическа пръчка, увеличавате броя на лоялните си клиенти. Така подобрявате не само услугите си, но и пряко влияете на финансовите резултати.

5

увеличение на оборота и
печалбата

Да, всички по-горе изброени стъпки ясно и категорично водят до подобрение и увеличаване на оборотите ви. А използвани умно - водят и до увеличаване до крайната печалба на фирмата ви.

6

Защо да ни се доверите

За нашите експерти са ключови богатият опит и стратегическият подход. Непрекъснатото следене на тенденциите в онлайн пространството е приоритет.
Специализираните знания, които сме развили, са резултат от дългогодишните обучения в областта. По този начин можем да ви предоставим не само качествена услуга, но решения, адаптирани към вашия бизнес.

  • Предвиждане на тенденции

Екипът на дигитална агенция ADvantage не просто следят, но и предвиждат тенденциите в онлайн пространството. Това ни позволява да бъдем една стъпка пред конкуренцията.
По този начин постигаме не само ефективност, но и сме иноватори във всяка рекламна активност. Заедно ще постигнем не само желания таргет, но и ще изградим стабилно име на бранда ви и онлайн присъствие. Това ще бъде възможно въз основана на точни анализи и стратегическо мислене.

  • Прозрачен подход

На първо място в нашия работен процес е прозрачността. Това става чрез редовна и открита комуникация и ясна отчетност на постигнатите резултати. За да имате спокойствието, че бизнесът ви е в добри ръце, ще бъдете информирани за всяка стъпка от прилагането на рекламната стратегия.

  • Решения и надграждане

Нашите колеги ще обърнат индивидуално внимание на нуждите на бизнеса ви и ще ви предложат решения за надграждане, базирани на опит, статистика и най-актуалните работещи модели.

  • Доверие и резултати

Сигурни сме, че заслуженото доверие е основен елемент за успешно партньорство. Именно затова го изграждаме чрез ясна комуникация, прозрачни процеси на работа и разбира се – удовлетворяващи резултати.
Ако искате и вие да превърнете класическите и може би не толкова ефективни стратегии, в мощно оръжие за вашия бизнес – не се колебайте са се свържете с нас на посочените контакти в сайта.

клиенти с които се гордеем

Insa motor oils
texsystems
Netline

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!