Имейл маркетинг

Имейл маркетинг​

Имейл маркетинг!? Това е класически подход, чрез който можете да поддържате топъл контакт с тези, които са се регистрирали във вашия уеб сайт или са направили поръчка. Вече усещате защо е толкова важен рекламен канал, нали? Чрез него посланието, което изпращате към аудиторията си, е персонализирано и това прави кампаниите по-успешни и по-вдъхновяващи. А потребителите имат нужда точно от това! Сериозно, на всички отдавна ни писна да четем шаблонни и заучени фрази. А на вас!?

 

Имейл бюлетините обаче могат да бъдат много повече от поредната кампания с текст, визия и снимка. Чудите ли се как? Чрез автоматизираните flow-ове. Те са автоматизирани нишки от поредица имейли, които потребителите получават. Могат да се създават по различни поводи и събития в сайта. Например: при регистрация на нов потребител, при изоставена количка, завършена поръчка или изпратено запитване. Това са така наречените имейл маркетинг автоматизации. Чрез тях създавате качествена информация на базата на това какво желаят клиентите ви да прочетат. Именно това увеличава кликаемостта на кампаниите. Какво по-хубаво от ангажирана аудитория? 

 

В най-честия случай се използват платформи за имейл маркетинг като MailChimp, Mailgun, Klavyio и други. Но все повече SaaS платформи интегрират опциите, които предлага имейл маркетинга директно в софтуерните решения. Така ви спестяват време и разходи по използването на допълнителен софтуер.

 

Също така, повечето хора използват мобилни устройства, за да проверяват имейлите си. Оптимизираният за мобилни устройства имейл маркетинг осигурява страхотно потребителско изживяване.  Той увеличава шансовете ви за успешно достигане до вашата аудитория и съответно – подтика ѝ към реализирането на конверсии.

Предимства

Защо Имейли

Чрез имейл маркетинга можете да изпращате съобщения само към вече налична база данни от клиенти и регистрирани потребители. За разлика от рекламните кампании като Facebook ads и Google ads например. За сметка на това, имейл маркетингът е много по-икономичен канал и намалява разходите на бизнесите. Също така, каналът осигурява много по-голяма възвръщаемост. Защо ли? Тъй като рекламата ще достигне до зрители, които вече се интересуват от вас или вашия продукт.

Чрез редовно изпращане на ценни и подходящи съобщения, имейл маркетингът ви помага да изградите дългосрочни отношения и утвърдена аудитория.

Само част от предимствата на имейл маркетинга са:

 • поддържане на топъл контакт с онлайн потребители
 • автоматизирани имейл съобщения при регистрация, поръчка, изоставен продукт в кошницата и други
 • изпращане на информация към потребителите по повод промоции, нови продукти и други активности
 • генериране оценки и мнения за продукти и услуги
 • цената за имейл съобщения е по-ниска от тази на рекламните кампании в други платформи (важно е да се уточни, че имейл маркетингът не генерира нови контакти, а работи с вече налична база)
имейл маркетинг

За какви бизнеси е подходящ имейл маркетингът?

Приложение

На практика, имейл маркетингът като похват може да се използва от всеки бизнес. Единственият въпрос, на който е добре да си отговорите преди да решите да внедрите този канал е: “Какво искам да постигна с изпращането на електронни съобщения?”

 

 

 • Компании, които имат база от поне 3 000 имейл абоната
 • Компании, които таргетират както крайни, така и корпоративни клиенти
 • Бизнеси, които искат да информират относно новини и събития
 • Магазини, които искат да увеличат продажбите си
 • Магазини, които искат да увеличат генериран оборот от един клиент
 • Компании, които искат да подобрят онлайн обслужването си
 • Компании, които искат да превърнат настоящите си клиенти в лоялни такива

 

Ако имате колебания дали имейл маркетингът е подходящ канал за вас… Или пък имате някакви въпроси, свързани с тази възможност, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще обсъдим къде е подходящото място за вашата реклама и как можете да постигнете резултатите си.

Защо да ни се доверите?

Заедно

Богатият опит и непрекъснатото следене на тенденциите в онлайн пространството са ключови за експертизата ни. Ние не просто изпращаме имейли, а разказваме истории!

 

Специализираните знания, които сме развили в сферата на имейл маркетинга, са резултат от дългогодишните обучения в областта. По този начин можем да ви предоставим не само висококачествена услуга, но решения, адаптирани към вашия бизнес. Заедно постигаме всичко! 

 

Нашият екип проследява и прогнозира тенденциите в света на имейлите, за да сме винаги пред конкуренцията. Тъй като знаем колко е важно това! 

 

Нашата мисия е да създадем едно здраво партньорство, в основата на което стои разбирането на бизнеса ви. И, разбира се, подходящата стратегия и правилната оптимизация на имейл маркетинг канала ви. Важно е да знаем на кого рекламираме и да намерим правилните думи, с които да му кажем онова, което иска да чуе. А не просто да стартираме реклама.

Ние вярваме в силата на персонализацията! Т.е. правилното сегментиране, откриването на перфектния клиент и целевата ви аудитория са приоритет в запознаването с всеки бранд. Различните бизнеси са уникални и имат специфични нужди и цели.

индивидуално обучение по дигитален маркетинг

И още имейл маркетинг

Ние следим внимателно резултатите на всяка имейл кампания. И използваме информацията, за да оптимизираме резултатите и да обогатяваме постоянно стратегията ви. Тъй като дигиталният маркетинг не е константна величина, а променлива, с която е важно да се съобразяваме.

За нас е изключително важна прозрачността! За да я постигнем – освен резултатите, които постоянно се стремим да надвишаваме. Винаги ви предоставяме редовни отчети, с които да можете и вие да следите постигнатия прогрес. 

Правилното проучване, иновативните подходи и даването на стойност в имейл кампаниите са ключови за взаимната ни работа. Целта ни е е да изградим едно успешно партньорство въз основата на успешни резултати и доверие в работата ни.

Нямаме търпение да ви покажем именно това! Тъй като е важно вашият имейл маркетинг канал не просто да съществува, а да процъфтява и да достигне до сърцата на всеки потребител. Потребител, който не само чете, но и намира решение в написаното!

Свържете се с нас, за да разберем заедно как да усъвършенстваме платформата ви и да достигнете до резултатите, за които винаги сте мечтали!

Клиенти, с които се гордеем

STP Esthetic
SENSE Детски център
Ethics Body Sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg