Facebook реклама

Facebook рекламата е един от най-предпочитаните начини за достигане до качествена аудитория на милиони предприемачи по целия свят. Тя създава възможности, чрез които можете да трансформирате бизнеса си и станете водачи сред конкуренцията на пазараМощен инструмент е, тъй като предоставя широкоспектърни средства за насочване към целеви аудитории. Чрез събирането на статистика в платформата можем да достигнем до сегмента от потребители, който е най-заинтересован от предлагания от нас продукт.

 

Независимо дали бизнесът е онлайн магазин, ресторант, бар, студио за красота или друг – правилната стратегия и подходящата оптимизация биха довели до ефективен резултат. По този начин можете да станете победители в платформите – а и не само. Звучи яко, нали!? И е възможно! 

 

Вземането на решение за рекламиране във Facebook и Instagram изисква решителност и правилен партньор. Подготовката и детайлният анализ на бизнес ниво са изключително важни преди стартирането на една кампания. Трябва първо да знаете на кого споделяте мисията си, ако искате да бъдете чути. Познаването на перфектния клиент е ключово. Продаването е най-ефективно, когато откриете аудиторията, която има нужда от продукта ви. Благодарение на метриките в платформата – това е възможно и постигането на резултати не е просто мит.

Предимства

Защо Facebook

Освен вече споменатите възможности за Facebook реклама, промотирането в тази социална мрежа има и други предимства. Част от тях са:

 • достигане до нови клиенти
 • увеличаване на базата от лоялни клиенти
 • увеличаване разпознаваемостта на бранда
 • дефиниране на аудитория
 • възможности за представяне на разнообразно рекламно съдържание
 • рекламиране в Instagram
 • постигане на по-бързи резултати (в сравнение с външна реклама например)
 • възможност за адаптивни стратегии
 • възможност за бързи и ефективни промени, в случай на необходимост
facebook реклама; фейсбук реклама; реклама във фейсбук

Също така Facebook реклами и Instagram рекламите предоставят и други подходи за развитие на бизнеса, различни от създаването реклами с цел продажби. Те често биват подценявани, за съжаление… НО! Един от тях е да съберете информация, която да подпомогне и обогати крайните ви резултати. Това са кампаниите за събиране на данни от потенциални клиенти. Така ще можете да направите рекламите си по-сегментирани и по-релевантни. А това работи! Дори и рекламиране на физически обект в предварително зададен географски район може да окаже много по-голямо влияние, отколкото сте очаквали.

 

Иновативността в подобни подходи е изключително важна, ако бюджетът ви за реклама е по-нисък. По този начин можете да достигнете до качествена аудитория и да популяризирате бранда си. Когато се изгради подобна база от потребители, запознати с продукта и мисията на бизнеса, те могат да се превърнат в лоялни клиенти, стига потребителската пътека да бъде правилно анализирана и чрез нея да бъде създадена оптимална стратегия.

За какви бизнеси е подходяща Facebook реклама?

Facebook и Instagram рекламите са възможност за всеки бизнес или поне на теория. На практика обаче, не всеки бизнес може да постигне печеливши резултати. Нашият опит показва, че този рекламен канал е печеливш за бизнеси в следните ниши:

 

 

 

 • Онлайн магазини, предлагащи продукти на стойност между 50 лв. и 150 лв. (или бъндели на тази стойност);
 • Онлайн магазини в бюти сферата (грим, козметика и други)
 • Онлайн магазини за домашни потреби и home decor
 • Онлайн магазини за инструменти и продукти, подходящи за ремонти дейности
 • Онлайн магазини за дрехи и обувки
 • Бизнеси, които използват други рекламни канали, но изпитват затруднение с ретаргетирането на потребителите
 • Бизнеси, предлагащи курсове и обучения
 • Салони за красота и козметични центрове
 • Ресторанти и заведения, които предлагат резервации и доставки до дома
 • Бизнеси, предлагащи услуги, които искат да генерират база от потенциални клиенти
 • Бизнеси, които искат да популяризират бранда си
 • Бизнеси, предлагащи иновативен продукт, към който все още потребителите нямат осъзнато търсене

И още много други. Ако не виждате вашите реклами и вашата ниша, описана по-горе, това не означава, че Facebook няма да даде стойност за вас.


Тук сме обхванали само най-честите успешни бизнеси, използващи тази платформа. Ако имате съмнения дали рекламата във Facebook и Instagram е подходяща за вас и вашият уеб сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите колеги ще се запознаят с дейността и спецификите на бизнеса ви. Също така – ще ви насочат към най-подходящия канал за реклама, с който да стартирате или пък да скалирате резултатите си.

Приложение

Защото да ни се доверите за управлението на Facebook реклама и Инстаграм рекламите ви?

Заедно

За нашите експерти са ключови богатият опит и стратегическият подход. Непрекъснатото следене на тенденциите в онлайн пространството е приоритет. Специализираните знания, които сме развили, са резултат от дългогодишните обучения в областта и по този начин можем да ви предоставим не само качествена услуга, но решения, адаптирани към вашия бизнес.

 

Екипът на дигитална агенция ADvantage не просто следят, но и предвиждат тенденциите в онлайн пространството, което позволява да бъдем една стъпка пред конкуренцията. По този начин постигаме не само ефективност, но и сме иноватори във всяка рекламна активност. Заедно ще постигнем не само желания таргет, но и ще изградим стабилно име на бранда ви и онлайн присъствие. Това ще бъде възможно въз основана на точни анализи и стратегическо мислене.

 

Подходът ни е пряко обвързан с прозрачността в нашите процеси. Всяка стъпка от управлението на вашите реклами е ясно представена и обсъдена в отчетите, които изготвяме. 


Сигурни сме, че заслуженото доверие е основен елемент за успешно партньорство и именно затова го изграждаме чрез ясна комуникация, прозрачни процеси на работа и разбира се – удовлетворяващи резултати. Ако искате и вие да превърнете класическите и може би не толкова ефективни стратегии, в мощно оръжие за вашия бизнес – не се колебайте са се свържете с нас на посочените контакти в сайта. Нашите колеги ще обърнат индивидуално внимание на нуждите на бизнеса ви и ще ви предложат решения за надграждане, базирани на опит, статистика и най-актуалните работещи модели!

индивидуално обучение по дигитален маркетинг

Клиенти, с които се гордеем

STP Esthetic
SENSE Детски център
Ethics Body Sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg