ТикТок реклама

image
  • За по-малко от две години ТикТок рекламата набра рекордна популярност и ползваемост, а потребителите са в целия възрастов спектър
  • Те са по-силно ангажирани в тази платформа под формата на предизвикателства и различни по вид игри
  • Интересното съдържание достига много близо до потребителите и те не остават с впечатлението, че гледат реклама, а клип, създаден точно за тях
  • По-голямо достигане до аудиторията, в сравнение с другите социални мрежи
тикток реклама иконареклама в тикток иконамаркетинг партньор за тикток реклама

Изключително важно за успешната ТикТок реклама е съдържанието да бъде поднесено по правилния начин. За целта трябва да се изготви стратегия, чрез която максимално добре да се сподели мисията на бранда и предимствата на продуктите. Качественият анализ е ключът за успешното рекламно присъствие в TikTok.
Обогатяването на предварителния план е с приоритет, тъй като трендовете в платформата се изменят много бързо. Затова работата е динамична и постоянният мониторинг е задължителен. Но това не е предизвикателство за нас!

ТикТок реклама: предимства

Разнообразна аудитория
Въпреки, че през първата си година, TikTok беше предпочитана от младежи платформа, към днешна дата всички възрастови групи я ползват.
Оптимизирани видеа
Бързо и лесно можете да оптимизирате видеото си чрез избор на тренди музика, подходящи хаштагове и добавяне на субтитри.
6 типа формати
Които ще ви помогнат в промотирането не само на органичното съдържание, но и вашата ТикТок реклама.
Предпочитан формат за ТикТок реклама
Видео съдържанието е едно от най-предпочитаните за потребителите. Mожете да предадете много повече информация по лек начин, без потребителите просто да скролнат и да пропуснат да я видят.
Influencer маркетинг стратегии
Сътрудничество с известни личности, които създават полезно и интересно съдържание за вашия бизнес. Изключително много се подпомага social proof-а, когато потребителите видят известна личност, която използва вашите продукти.
Трендове
Можете да създавате забавни видеоклипове, които бързо да станат вайръл и да популяризират бранда ви органично, включвайки се в някой тренд. Това е най-лесният и достъпен начин за достигане до повече потребители, но е важно да се следят тенденциите.

Постигнати резултати

LogoSimply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа
Резултати
+27%увеличение на оборота
+18%увеличение на броя поръчки
-21%намаление на разходите
предоставяни услуги
Google AdsFacebook AdsБизнес консултиране
LogoGoSport е онлайн магазин за спортни обувки и облекло. Стартирахме работа в момент, в който възвръщаемостта от рекламната инвестиция не беше задоволителна. За 2 месеца, резултатите се подобриха, както следва:
Резултати
+48%увеличение на оборота
+75%увеличение на броя поръчки
+44%трафик на сайта
предоставяни услуги
Facebook AdsGoogle AdsИмейл маркетинг

ТикТок реклама: за какви бизнеси е подходяща

Храна
Бизнеси, свързани с хранене, ресторантьорство, готвене, влючително здравословното хранене, се радват на изключителен успех в TikTok.
Бюти индустрията
Бизнеси в сферата на бюти индустрията, независимо дали предлагате грим, козметика или аксесоари имат полза от ТикТок реклама. Такъв тип съдържание винаги се гледа от дамите.
Дизайн
Независимо дали говорим за интериорен дизайн, екстериорен дизайн или дори дизайн на облекла, продукти и техника, това е мястото!
Автомобилната индустрия
Видеата, посветени на автомобилната тематика са в ТОП 3 най-гледани от мъжката аудитория.
Музика
Едва ли има по-подхоящо място да представите новия си бийт или песен от платформата, която създава трендове, базирани на музиката. Ако сте в музикалната индустрия, TikTok определено е за вас.
Развитие
Независимо дали говорим за личностно, ментално, физическо или кариерно развитие, този тип съдържание е супер актуален в платформата. Да, мотиватори, фитнес инструктури, псхолози, дори HR-и я използват супер активно.

Намерете решение за вашия бизнес

Ако се колебаете дали Tiktok рекламата е подходяща за вас и вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

какво казват клиентите ни

Background

ТикТок реклама: как работи

ангажиращи
видеа

Без съмнение, най-актуалният и предпочитан формат за ТикТок реклама. Особено ако използвате субтитри на видеата си, органичните и платените ви достигания се увеличават в пъти!

1

работа с
инфлуенсъри

Супер бързо и лесно можете да направите колаборация с инфлуенсърите в TikTok. И не само по класическия метод със съобщенията, но също с дуети, онлайн битки и общи лайфове.

2

разнообразна
аудитория

Аудиторията на TikTok включва малки и големи. Почти 70% от всички потребители в платформата са на възраст между 20 и 49 години. Било само за деца, а!? Беше, но само в началото. Вече е за всички.

3

използване на
хаштагове

Можете да използвате хаштагове, за да насочвате видеата си към аудитории с различни интереси. Така можете да достигнете не само до по-голяма група хора, но и до по-релевантни за вашия бизнес потребители.

4

органично
достигане

Органичното достигане на съдържанието в TikTok няма равно с нито една друга социална мрежа. Ако видеото ви е интересно и ангажиращо, дори да имате 100 последователя, можете да достигнете до десетки хиляди ползватели на платформата в целия свят.

5

4 пъти
по-ниска цена
за ТикТок реклама

Цената за реклама в платформата е 4 пъти по-ниска в сравнение с останалите социални мрежи. Това означава, че не само достигате до повече хора, но можете да спестите и значителни средства за рекламен бюджет.

6

Защо да ни се доверите за ТикТок реклама

За нашите експерти е изключително важно винаги да следят тенденциите в TikTok пространството. Те наблюдават потребителското поведение и създават специфични стратегии, тъй като рекламирането в платформата е много по-различно от останалите канали (Facebook Аds, Google Ads, Email Marketing).

доверете се на екипа на дигитална агенция ADvantage за вашата тикток реклама
  • Обучение и индивидуални решения за бизнеса

Опитът ни е резултат от редица обучения в тази област, което ни позволява да представяме не само качествени услуги, но и индивидуални решения за всеки бизнес. Заедно ще достигнем не само до целевата ви аудитория, но и ще ви изградим стабилно име в онлайн пространството и запомнящо се присъствие в TikTok платформата.

  • Прозрачен подход и доверие

В принципите ни на работа е изключително важно да работим прозрачно. В отчетите, които изготвяме, описваме етапите, през които преминава всяка задача, за да сте информирани за всяко наше действие. Спокойствието ви е приоритет за нас – изграждаме доверие чрез ясна комуникация, прозрачни работни процеси и разбира се, постигнати резултати.

  • Експертиза, креативност и партньорство

За екипна ни е важна комбинацията от експертиза, креативност и стратегическо мислене. Именно благодарение на тях – управлението на ТикТок реклама за експертите ни не е просто работа, а страст. Предоставяме цялостно и професионално обслужване, осигурявайки не само услуга – но и партньорство, за постигането на вашите маркетингови цели!

  • Показване на истинската идентичност и значение в TikTok

Не се колебайте! За нас е важно да покажем на потребителите не просто какво предлагате, а кои сте, защо сте важни и всичко, което все още е неизказано. Тъй като сте много повече от име!
Очакваме ви!

клиенти, с които се гордеем

Insa motor oils
texsystems
Netline

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!