Поддръжка на социални мрежи

image
  • Потребителите са сколнни да отделят повече време да прочетат текст или изгледат по-дълго видео
  • Създава по-персонализиран контакт и възможност за комуникация с потребителите, чрез съобщения и коментари
  • Възможност за създаване на игри, giveaway, трендове и още много други
  • Увеличава доверието на потребителите в бранда

Поддръжката на социалните мрежи като Facebook, Instagram, Tik tok и дори Google Business Profile е важна, но често подценявана задача от всеки бизнес. Освен, че можете да увеличите доверието на вашите последователи, пряко можете да повлияете и дори директно да стимулирате потребителите да направят покупка или да се свържат с вас по телефон, по имейл или директно във ваш физически обект. За да бъде успешна тази задача обаче са необходими време, търпение и както актуалните тенденции показват – реални и естествени кадри.
Нека бъдем честни обаче – да ви изработим банери за социални мрежи, отдавна не е успешен и печеливш подход. Именно поради тази причина предлагаме social media поддръжка с две важни условия: 1. Да си партнираме по друга услуга; 2. Да ни предоставите реални снимки от магазин, студио, физически обект, инфлуенсъри или друг тип естествени необработени кадри

предимства

Разпространение на бранда
Подпомагате разпознаване и запомняне на бранд елементите ви като лого, име, цветове и т.н.
Ангажиране на потребителите
Увеличавате ангажирането и интеракциите на потребителите с вас, посредством игри, коментари и съобщения
Комуникиране с аудиторията
Лични съобщения, сторита или в коменар под публикации - изборът е ваш. Вече е супер лесно да бъдете близо до потребителите си
Увеличаване на доверието в бранда
Потребителите могат да видят какво мислят другите хора за вас, да прочертат отзиви и коментари. А така ще ви се доверят по-лесно
Изследване реакциите на потребителите
Можете да научите повече за това какви теми ги вълнуват, какво им е интересно и какво им е скучно, за да насочите усилията си на правилното място
Генериране на аудитория за ретаргетинг кампании
На всички потребители, които са взаимодействали с вас през социалните мрежи, могат да се показват реклами, в зависимост от предпочитанията ви
LogoSimply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа
Резултати
+27%увеличение на оборота
+18%увеличение на броя поръчки
-21%намаление на разходите
предоставяни услуги
Google AdsFacebook Ads
LogoGoSport е онлайн магазин за спортни обувки и облекло. Стартирахме работа в момент, в който възвръщаемостта от рекламната инвестиция не беше задоволителна. За 2 месеца, резултатите се подобриха, както следва:
Резултати
+48%увеличение на оборота
+75%увеличение на броя поръчки
+44%трафик на сайта
предоставяни услуги
Facebook AdsGoogle adsИмейл маркетинг

За какви бизнеси е подходящо

Какво да публикуваме
Бизнеси, които не знаят как или нямат възможност да стздават ангажиращо съдържание за последователите си
Бранд развитие
Ако искате да увеличите разпознаваемостта на бранда си и потребителите да започнат да ви разпознават по-лесно
По-голяма популярност
Увеличаване на броя харесвания, последователи и хора, които активно ви следят в социалните мрежи
Изграждане на доверие
Ако искате да увеличите доверието във вашия бранд и потребителите да ви се доверят, това е супер ефективен начин
Лесна комуникация
Все повече потребители комуникират с брандовете директно в Massanger, instagram или TikTok. Бъдете близо до тях
Бъдете в тренда
Трендовете стават все по-важни и харесвани от потребителите. Бъдете в крак с времето, включвайки се активно в различни трендове.

Намерете решение за вашия бизнес

Ако се колебаете дали поддръжката на социални мрежи е подходяща за вас и вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас

какво казват клиентите ни

Background

как работи имейл маркетинг

разпознаваемост на
бранда

Независимо дали имате платени реклами или не, важното е да имате актуални публикации в социалните си мрежи. Какво бихте си помисли ако видите Facebook страница, Instagram профил или TikTok акаунт, в които не е публикувано нищо през последната една година!?

1

ангажиране на
потребители

Ангажирането не е само лайкове и коментари. Ангажирането може да бъде също отделянето на повече време за дадена публикация, за да се разгледа снимката/картинката или да се прочете текста, който е по-дълъг. И не забравяйте - задавате въпроси и питайте последователите си за техните мнения. Така ще се почувстват значими и ценени.

2

печелене на
доверие

Логичното продължение на по-горната точка е именно доверието. Спечелите ли доверието на един потребител, той автоматично се превръща в носител на вашия бранд и ще споделя за вас на приятелите и познатите си.

3

поддръжка на
комуникация

Поддържайте връзка и комуникирайте с потребителите си. Отговаряйте на коментарите и съобщенията им. Както и отговаряйте, когато реагират на сторитата ви. Така ще са сигурни, че от другата страна на екрана стои реален човек

4

потребителско
изследване

Социалните мрежи са изключително подходящи и за изследване на потребителското поведение и тенденции. Това е основата на всички останали дейности.

5

потребителско
ретаргетиране

Да, потребителите, които по един или друг начин са се свързали с вас в профилите ви, могат да бъдат включени в специални ретаргетинг аудитории за рекламните ви кампании.

6

Защо да ни се доверите

Основополагащата истина за нас е, че гледаме на бизнеса ви като на свой собствен. За нас не е цел просто да ви затворим като клиент, а да изградим здраво партньорство, дължащо се на доверие, постигнати резултати и упорит труд. Не просто управляваме социалните ви мрежи, а даваме решения и помагаме в трудни ситуации. Винаги можете да разчитате на нас и това не е просто клише.

  • Визитка и популяризиране на бранда

Вашата визитка е профилите, в които споделяте за бизнеса си и е много важно как ще се представите.
Твърде много тънкости е хубаво да се имат предвид и нямаме търпение да обсъдим заедно. Нека не забравяме, че е важно винаги да популяризирате бранда си, независимо колко известно е името ви, тъй като конкуренцията не спи.
Установили сме, че взаимодействието с аудиторията ви е много важно и ключово в работата на всеки бизнес. Тъй като в крайна сметка потребителите са тези, които ни помагат да стигнем там, където винаги сме искали да бъдем. И имаме нужда точно от тях.
Нашата цел е да ги направим щастливи, разбрани и да им разкрием продукта ни. Именно затова в услугите ни можете да видите поддръжка на социални мрежи.

  • Репорти и задачите от екипа

В работата ни винаги ще получавате репорти за извършената от нас работа, защото спокойствието ви е другият приоритет за нас. Знаем колко е трудно да предоставиш бизнеса си в други ръце.
Затова и искаме винаги да имате яснота за всяка извършена от нас задача – това подпомага здравите отношения на едно добро партньорство.

  • Сигурност и доверие с ADvantage

С нас, екипът на дигитална маркетинг агенция ADvantage ще бъдете сигурни, че бизнесът ви е в добри и доверени ръце! Нека ви докажем!

клиенти с които се гордеем

Insa motor oils
texsystems
Netline

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!