Google реклама

Google е най-популярната търсачка и мястото, където потребителите търсят къде да отидат, какво да хапнат и какво да си купят. Те вече знаят от какво имат нужда и единствено искат да разберат кой може да им го предостави. Перфектната възможност – Google реклама! Кампаниите в търсачката са ефективни за предприемачите, които са решителни и готови да подобрят възвращаемостта си. Дали това сте вие?

 

Рекламата ви може да се показва в Google точно в правилния момент, в който някой търси продукти или услуги, които и вие предлагате. Рекламирането в платформата ви дава стабилна основа, благодарение на която можете да подобрите резултатите си. Това е възможно след предварително проучване, правилна подготовка и постоянен анализ. С три думи – няма невъзможни неща! 

 

В това се крие истинското оръжие на Google рекламата – показаната информация в подходящия момент има възможността да превръща потребителите в дългосрочни клиенти. Успехът е гарантиран с релевантна стратегия и правилна оптимизация. Затова не трябва да се отказвате! Кампаниите в тази платформа обаче предлагат много повече възможности, с които да постигнете резултатите, за които винаги сте мечтали. Освен, че можете да отговорите на директните търсения на потребителите, имате още много опции, с които да достигнете и до тези потребители, които все още не знаят за вас и вашия предлаган продукт. 

 

Какви са възможностите на Google рекламата?

Сред тях са Performance max кампаниите, рекламите в Google maps, дисплейните и разбира се – shopping кампаниите. А възможностите им за съчетаване, в комбинация с подходящи за вашия бизнес стратегии за офериране, ще ви покажат един цял нов свят. Свят, който има за цел не само потребителите да научат за вас, но и да увеличи продажбите или запитванията към вашия бизнес. Даването на стойност с всяка една реклама в търсачката кара потребителите да се замислят защо имат нужда от вашия продукт, а не дали изобщо се нуждаят от него. И в това се крие ключът!

 

Когато оформите вашия план за реализация и съобразите комуникацията си към потребителите – аудиторията започва да е уверена и да вярва в ползите, които имате. Именно затова е изключително важно да подберете ключовите си думи и да познавате добре конкуренцията си. 

Предимства

Защо Google ads

Споделяме ви само една малка част от всички предимства на Google рекламите. Те са базирани на стотици изпитани и валидирани стратегии, дългогодишен опит в сферата и разбира се, най-важното – постигнатите резултати!

 • Отговаря на осъзнати търсения, т.е. потребителите вече имат интерес към продуктите или услугите, които предлагате 
 • Подбор на ключовите думи за търсене, по които да се показвате 
 • Комбиниране на рекламни формати 
 • Смарт стратегии за наддаване, които оптимизират прихода и разхода 
 • Динамични кампании, които сами откриват какво търси потребителят
 • Възможност за реклама в партньорските сайтове и платформи на Google, например YouTube 
 • Плащате само на клик, а не на показване на рекламата (за сърч кампании) 
 • Възможност за дисплейни и Performance max кампании 
 • Показване на рекламите в Google maps за физически обекти
 • Възможност за таргетираре и поставяне на аудитории “под наблюдение”
google реклама

Широкото разположение на Google рекламата дава ефективни начини за достигането на правилната аудитория и на перфектния клиент за бизнеса ви.

За какви бизнеси е подходяща Google реклама

Приложение

Google рекламата e средство, с което лесно може да достигнете до целевата си аудитория и да привлечете трафик към своя уебсайт или онлайн магазин. Правилната подготовка и необходимият анализ вървят ръка за ръка към важната цел – да скалирате.

 

Ето някои примери на бизнеси, които са подходящи да се възползват от предимствата на Google рекламите:

 • Бизнеси с поне 1000 лв. рекламен бюджет (ако тепърва стартирате) 
 • Онлайн магазини, чиито продукти са познати и имат осъзнато търсене 
 • Онлайн магазини и бизнеси, предлагащи продукти и услуги, чиято цена е по-висока и не е възможна емоционална покупка 
 • Бизнеси с физически обекти B2B и компании, които искат да генерират лийдове и запитвания от други фирми 
 • Собственици на мобилни приложения 
 • Бизнеси, насочени към онлайн образование 
 • Неправителствени организации, които имат за цел да популяризират дейността си 
 • Компании, предлагащи продукти и услуги, чиито специфики са подложени на регулации от страна на Facebook
 • Бизнеси, предлагащи финансови или консултантски услуги 

Разбира се, на теория всичко изглежда лесно и бързо постижимо, но всеки бизнес носи своите специфики и особености, затова ако се чудите дали Google рекламата е подходяща за вашия бизнес и с какъв рекламен бюджет е добре да започнете, не се колебайте да се свържете с нас. Както се казва – ние сме вашите хора!

 

Мисията ни е да подпомагаме всеки бизнес да се развива оптимално бързо и ефективно. Именно затова ще отговорим на всички въпроси и заедно ще вземем най-подходящото и прозрачно решение за успешно ви разрастване.

Защо да ни се доверите?

Заедно

Ние не просто управляваме вашия рекламен акаунт, ние проучваме, анализираме и изготвяме стратегия, подходяща за прираста на резултатите ви. Опознаваме продуктите, които предлагате в дълбочина, тъй като това е единственият начин да продаваш успешно – когато си открил истинския смисъл на бранда. Тъй като вие не сте просто име – вие носите решение.

Приемаме мисията ви като своя собствена и това прави работата ни заедно спокойна и резултатна.

 

Работим отдадено и прозрачно – тъй като за екипа ни в това се крие ключа към успеха. Получавате постоянен репорт за извършената от нас работа и постигнатите резултати, защото желаем да имате информация за прогреса, към който се стремим ежедневно. Ние, от дигитална агенция ADvantage, вярваме, че чрез ясна комуникация, прозрачни процеси, правилна подготовка и постоянно желание за растеж – можем да постигнем всичко, за което сте мечтали. 

 

Нашата цел е да изградим едно успешно партньорство въз основата на успешни резултати. И вие търсите точно това, нали?

дигитална агенция advantage

Клиенти, с които се гордеем

STP Esthetic
SENSE Детски център
Ethics Body Sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg