Поддръжка на социални мрежи

Поддръжката на социалните мрежи като Facebook, Instagram, Tik tok и дори Google Business Profile е важна, но често подценявана задача от всеки бизнес. Освен, че можете да увеличите доверието на вашите последователи, пряко можете да повлияете и дори директно да стимулирате потребителите да направят покупка или да се свържат с вас по телефон, по имейл или директно във ваш физически обект. За да бъде успешна тази задача обаче са необходими време, търпение и както актуалните тенденции показват – реални и естествени кадри. 

Нека бъдем честни обаче – да ви изработим банери за социални мрежи, отдавна не е успешен и печеливш подход. Именно поради тази причина предлагаме social media поддръжка с две важни условия: 1. Да си партнираме по друга услуга; 2. Да ни предоставите реални снимки от магазин, студио, физически обект, инфлуенсъри или друг тип естествени необработени кадри.

Предимства

  • Разпространение на бранда
  • Ангажиране на потребителите
  • Увеличаване на доверието в бранда
  • Комуникиране с аудиторията
  • Изследване реакциите на потребителите
  • Генериране на аудитория за ретаргетинг кампании
social media маркетинг
По-социални

За какви бизнеси е подходяща Social media поддръжката?

На практика, поддръжката на социалните мрежи спомага за всеки бизнес, макар и не пряко. Няма бизнес, който да не може да се възползва от възможностите, които се предоставят онлайн. Косвените ползи от social media планирането на Facebook и Instagram дори могат да се измерят като асистирани продажби в Google Analytics. Но какво да публикуваме? Кога да го публикуваме? И в кои социални мрежи? Ако и вие имате такива въпроси – не се колебайте да се свържете с нас, за да ви улесним с избора, дори и да не поддържаме дадена социална мрежа, като Twitter или Tik Tok например 🙂

Приложение

Защо да ни се доверите?

Ние не просто управляваме твоя рекламен бюджет, ние даваме решения и помагаме в трудни ситуации, грижим се за всеки бизнес като за наш собствен. И това не е просто клише – благодарение на дългогодишния ни опит в сферата се научихме, че доверието и растежът вървят ръка за ръка, затова обичаме да казваме, че нашите клиенти са наши партньори и заедно растем. 


Защото работим отдадено и прозрачно – изготвяме предварително планиране, което представяме, за да сте сигурни и спокойни, че правите най-добрия избор за Вашия бизнес. Получавате постоянен репорт за извършената от нас работа и постигнатите резултати. С нас, екипът на дигитална маркетинг агенция ADvantage ще бъдете сигурни, че бизнесът ви е в добри и доверени ръце!

дигитална агенция advantage
Заедно

Клиенти, с които се гордеем

sense детски център
ethics body sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg