Поддръжка на социални мрежи

Поддръжката на социалните мрежи като Facebook, Instagram, Tik tok и дори Google Business Profile е важна, но често подценявана задача от всеки бизнес. Освен, че можете да увеличите доверието на вашите последователи, пряко можете да повлияете и дори директно да стимулирате потребителите да направят покупка или да се свържат с вас по телефон, по имейл или директно във ваш физически обект. За да бъде успешна тази задача обаче са необходими време, търпение и както актуалните тенденции показват – реални и естествени кадри. 

Нека бъдем честни обаче – да ви изработим банери за социални мрежи, отдавна не е успешен и печеливш подход. Именно поради тази причина предлагаме social media поддръжка с две важни условия: 1. Да си партнираме по друга услуга; 2. Да ни предоставите реални снимки от магазин, студио, физически обект, инфлуенсъри или друг тип естествени необработени кадри.

Предимства

  • Разпространение на бранда
  • Ангажиране на потребителите
  • Увеличаване на доверието в бранда
  • Комуникиране с аудиторията
  • Изследване реакциите на потребителите
  • Генериране на аудитория за ретаргетинг кампании
social media маркетинг
По-социални

За какви бизнеси е подходяща Social media поддръжката?

На практика, тази поддръжка на социални мрежи спомага за всеки бизнес, макар и не пряко. Няма бизнес, който да не може да се възползва от възможностите, които се предоставят онлайн. Косвените ползи от social media планирането на Facebook и Instagram дори могат да се измерят като асистирани продажби в Google Analytics. Но какво да публикуваме? Кога да го публикуваме? И в кои социални мрежи? Ако и вие имате такива въпроси – не се колебайте да се свържете с нас, за да ви улесним с избора, дори и да не поддържаме дадена социална мрежа, като Twitter или Tik Tok например 🙂

Приложение

Защо да ни се доверите?

Основополагащата истина за нас е, че гледаме на бизнеса ви като на свой собствен. За нас не е цел просто да ви затворим като клиент, а да изградим здраво партньорство, дължащо се на доверие, постигнати резултати и упорит труд. Не просто управляваме социалните ви мрежи, а даваме решения и помагаме в трудни ситуации. Винаги можете да разчитате на нас и това не е просто клише.


Вашата визитна картичка е профилите, в които споделяте за бизнеса си и е много важно как ще се представите. Твърде много тънкости е хубаво да се имат предвид и нямаме търпение да обсъдим заедно. Нека не забравяме, че е важно винаги да популяризирате бранда си, независимо колко известно е името ви, тъй като конкуренцията не спи. Установили сме, че взаимодействието с аудиторията ви е много важно и ключово в работата на всеки един бизнес. Тъй като в крайна сметка потребителите са тези, които ни помагат да стигнем там, където винаги сме искали да бъдем. И имаме нужда точно от тях. Нашата цел е да ги направим щастливи, разбрани и да им разкрием продукта ни. Именно затова в услугите ни можете да видите поддръжка на социални мрежи.


И ще ви покажем как е възможно това!


В работата ни винаги ще получавате репорти за извършената от нас работа, защото спокойствието ви е другият приоритет за нас. Знаем колко е трудно да предоставиш бизнеса си в други ръце. Затова и искаме винаги да имате яснота за всяка извършена от нас задача – това подпомага здравите отношения на едно добро партньорство. 


С нас, екипът на дигитална маркетинг агенция ADvantage ще бъдете сигурни, че бизнесът ви е в добри и доверени ръце! Нека ви докажем!

дигитална агенция advantage
Заедно

Клиенти, с които се гордеем

STP Esthetic
SENSE Детски център
Ethics Body Sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg