Индивидуални обучения​

Случвало ли ви се е да се чудите откъде да започнете? И как да повишите експертизата си? С индивидуални обучения по дигитален маркетинг!

Чудили ли сте се кой подход е подходящ точно за вашия бизнес? И какво трябва да направите, за да подобрите резултатите си?

Ние сме тук, за да отговорим на въпросите ви!

Сигурно сте забелязали, че можете да откриете много курсове и маркетинг обучения, с които да добиете познания в използването на различните рекламни канали.

Всеки един от тях ще ви донесе нови знания, възможности и перспектива. Но за съжаление – в голяма част от онлайн курсовете (поради самото им естество) материалът е общ за всички обучаващи се, а не всеки усвоява информацията с едни и същи темпо и начин.

Още по-важно – всеки бизнес е различен. И трябва да се прилагат промени, подходящи за точно вашата аудитория, иначе трудно ще постигнете необходимите резултати.

Поради тази причина, нашият екип е готов да подаде ръка на онези от вас, които искат да се научат сами да управляват и оптимизират рекламни кампании в канали като:

Готови сме да ви покажем най-важното, от което имате нужда, за да си създадете подходяща стратегия, да достигнете перфектния си клиент, да му разкриете посланията си и да започнете да продавате.

На теория това звучи лесно, нали? Но след като се гмурнем в дебрите на маркетинга ще забележите за колко тънкости трябва да внимавате, кои грешки да не допускате, както и кое да приоритизирате.

Именно защото това ни е страст – ще запалим и вас по него! Нашата цел е не просто да ви научим как да стартирате реклами, а да ви покажем защо е толкова важно да комуникирате мисията си правилно, както и как да общувате с аудиторията си. Запознатите потребители винаги са една крачка по-близо до затворения клиент!

Защо да изберете индивидуални обучения по дигитален маркетинг от ADvantage?

 • Индивидуален план спрямо нуждите 

 • Срещи, съобразени с вашия график

 • Теми, съобразени с вашето ниво на знания

 • Детайлни обучения за оптимизиране 

 • Разкриване в детайли потенциала на платформите 

 • Ценно know-how от нашите експерти

 • Индивидуално обучение за Facebook и Google реклама

индивидуално обучение по дигитален маркетинг
Получавате
За вас

За кого са подходящи обученията?

 • За хора, които имат основни познания, но искат да ги надградят
 • За вътрешни екипи, които искат да използват пълния потенциал на платформите
 • За собственици на малки бизнеси, които искат сами да управляват кампаниите си  
 • За експерти, които не са практикували повече от година и искат за кратко да научат новостите, промените и как се отразяват те

Важно! Индивидуалните обучения по дигитален маркетинг, които ние и нашите колеги предоставяме, са изцяло практически. Именно поради тази причина е важно да имате реален рекламен акаунт, с който работите.

Също така – инвестирайки в индивидуални обучения по дигитален маркетинг вие ще спестите от изграждането и поддръжката на вътрешен маркетингов отдел. По този начин ще можете да се фокусирате върху ключовите аспекти на бизнеса си, докато ние ви помогнем за разработката и изпълнението на маркетинговите ви дейности.

Ще ви насочим към новаторски подходи и ще ви покажем как да се адаптирате към промените в поведението на потребителите и конкурентната среда.

Защо да ни се доверите?

Вярваме в прозрачността и предоставянето на ясна представа за всеки етап от маркетинговия процес. Това създава доверие и яснота във взаимоотношенията ни, а вярваме, че именно в това се корени стабилното партньорство.

 

Също така – разполагаме с висококвалифициран екип от маркетингови експерти в различни области. Техните знания гарантират най-добрите решения, персонализирани спрямо уникалните потребности на вашия бизнес. Отличаваме се с висок професионализъм във всеки аспект на работата ни. Затова – можете да очаквате качествени услуги и отлична комуникация през целия ни период на сътрудничество.

 

По този повод – за нас е важно да поддържаме иновативен подход към маркетинга, бъдейки винаги в течение с последните тенденции и технологични развития. Това ни позволява да създавате уникални и впечатляващи кампании, които нямаме търпение да ви покажем!

индивидуално обучение по дигитален маркетинг
Заедно

 

Ние сме гъвкави и бързи в адаптирането си към промените в бизнес средата. Този динамичен подход ни позволява да реагираме бързо на нови възможности или предизвикателства, изникнали “по трасето”.

 

Съчетанието от прозрачност, експертиза и професионализъм прави нашата рекламна агенция идеален избор за тези от вас, които търсят индивидуални и ефективни решения за бизнеса си.

Клиенти, с които се гордеем

STP Esthetic
SENSE Детски център
Ethics Body Sculpting
Fish Invest
unique nails
flagsbg-logo
Simply Beauty
Kolie.bg
makeup.bg
TouchMyHair
Profi Credit
Kadenas
Touch Menu
My Lingerie by Provoke
Vivian Cosmetics
MAXA
TexSystems
Skin Win
Go Sport
Srebro-bg