Безплатно демо

image
  • Това е тестов период на услугите ни
  • В този период, ние изработваме материалите за кампаниите ви, даваме предложения и оптимизираме кампаниите в рекламните акаунти, с които разполагате
  • Добивате ясна представа за принципите и начините ни на работа
  • По време на тестовия период, всички изработени материали и труд са изцяло за наша сметка

Демото представлява тестов период на нашите услуги. В този период, ние изработваме материалите за кампаниите ви, даваме предложения и оптимизираме кампаниите в рекламните акаунти, с които разполагате. По време на тестовият период, нашият ADvantage екип управлява проекта и кампаниите за бизнеса ви така, както работим с останалите наши партньори.

По този начин можете да добиете най-ясна представа за принципите и начините ни на работа, които сме утвърдили като стандарт в нашия екип. Освен това, можете отчетливо да видите начините на оптимизиране на кампаниите, които прилагаме, както и първоначалните резултати. Важно уточнение тук, е че за максимална ефективност и оптимизация на самите рекламни кампании е необходимо повече време и ясно дефинирана стратегия.

По време на тестовия период, всички изработени материали и труд са изцяло за наша сметка. Така можете да тествате работата с нас, без да поемате абсолютно никакъв риск!

предимства

Оборот и печалба
Всички препоръки и насоки, които даваме са в посока подобряване на крайния резултат, а именно увеличаването не само на оборота, но и на печалбата ви
Възможности и развитие
В онлайн пространството иновациите са ключов елемент за успешното справяне с конкуренцията. Затова е важно и сме в крак с новостите, за да можете вие винаги да изпъкнете.
Удовлетвореност
Имаме 100% удовлетвореност и увереност в този модел на работа, защото ние самите го използваме
Пестите време
Можем да ви помогнем да оптимизирате процесите си и управлението на ресурсите. Нещо изключително важно, което често остава на заден план.
Пестите средства
Спокойни сте, че няма да харчите излишни средтва за “проба-грешка”
Получавате валидирани идеи
Вместо да хабите пари и енергия в нещо, което не сте сигурни дали ще сработи, ще заложим заедно на изпитани техники, които гарантирано дават резултат

Защо да заявите демо?

Първите в България
Защото сме първата българска агенция, достатъчно уверена в знанията и уменията си, за да предложи тестов период
Подробен анализ
Защото ще получите подробен и детайлен анализ на маркетинг дейнсотите си и поведението на вашите потебители
Тестване
Можете да тествате нов подход и различен поглед над маркетинг дейностите си, без да поемате никакъв риск

какво казват клиентите ни

Background

Допълнителна информация

За какъв
период?

Демото е с продължителност 2 работни седмици, през които поемаме пълен ангажимент за управлението на рекламните ви канали.

1

ВСЕКИ ЛИ МОЖЕ ДА ЗАЯВИ И
ПОЛУЧИ ДЕМО?

Всеки бизнес може да се свърже с нас, за да заяви желанието си за получаване на тестов период на услугите ни. С цел запазване качеството на предоставяните от нас услуги, екипът ни се ангажира с провеждането на до 2 тестови периода месечно.

2

Колко пъти мога да се
възползвам?

Всеки бизнес може да получи само 1 тестов период за наша сметка. В случай, че желаете да ползвате услугите на нашата дигитална маркетинг агенция след това, можете да продължите комуникация с екипа ни и да получите персонализирано предложение за вас.

3

Какъв е процесът на
подбор?

В случай, че заявите безплатен тестове период по телефон или имейл, нашите колеги ще се свържат с вас в рамките на 2 работни дни от подаденото запитване. След това екипът ни си организира среща, на която анализираме бизнес модела ви, конкуренцията и ползата, която бихме ви донесли. Бизнесите, които биха имали най-голяма полза от работата ни, ще получат предложение за 2-седмичен тестов период.

4

Какво става в
края на демото?

След като тестовия период приключи имате две възможности: 1. Да продължите работа с нас, като ние се ангажираме да изготвим персонално предложение, спрямо вашите нужди и бизнес; 2. Да прекратим работа по бизнеса ви, в случай, че не отговаряме на очакванията, които сте имали.

5

По какъв начин ще бъде
защитена информацията?

Информацията за вашия бизнес (включително име, статистически данни и всякаква друга чувствителна и не само информация), се пази в пълна конфиденциалност и е достъпна само за екипа, който участва в предоставяне на демо услугата. Гаранция за това е Договор за конфиденциалност, който се подписва от двете страни, преди стартирането на демото.

6
Нека да обсъдим
вашия проект
Изпратете ни запитване и нашите колеги ще се свържат с вас в рамките на 48 часа
Изберете интересуваща Ви категория (при желание няколко)