клиенти, с които се гордеем

projects

ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Тук можете да видите проектите в сферата на електронната търговия, с които работи нашият екип. Всеки проект има специфични нужди, различни цели, предизвикателства и постижения. И не, работата по тях, не е никак лесна, но ни мотивира да ставаме все по-добри и постигаме все по-печеливши резултати. Кои са онлайн магазините, с които работим, вижте по-долу.

Едва ли има човек, който да е правил ремонт да е търсил подови настилки и да не е попаднал на Флор Декор. Абсолютен лидер в сферата си, компанията предлага не само за подовите настилки, но и цялостни интериорни решения.
Предоставяни услуги
Google ads
e един от лидерите на българския пазар в производството на дамски облекла. Колекциите са стилни, елегантни, изработени от висококачествени материи и с внимание към всеки детайл и акцент.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Email marketing
Insa motor oils
освен верига бензиностанции, компанията акцентира и е един от лидерите у нас в производството и дистрибуцията на моторни и индустриални масла.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Gosport
предлага голямо разнообразие и наличности на спортни обувки и облекла на любими марки, гарантирайки високо качество и внимание към всеки клиент.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Email marketing
е онлайн магазин, тясно специализиран в производството и дистрибуцията на био козметика и продукти за лична хигиена. С грижа за всеки клиент, те лично препоръчват подходящи продитки, спрямо нуждите на всеки.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
е чудесно място, ако искате да превърнете дома си в приказка. В онлайн магазина ще откриете богато разнообразие от хоум декор продукти и мебели, с акцент върху модерния дизайн.
Предоставяни услуги
Facebook ads
е онлайн магазин, специализиран в продажбите на аксесоари за тенис, както и облекла за този и други спортове. В онлайн магазина ще намерите и аксесоари и малки уреди за домашни тренировки.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Бизнес консултиране
е официален вносител за България на гръцкия бранд Anaplasis. Те предлагат козметика и аксесоари за лице, коса и тяло.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Бизнес консултиране
Simply Beauty е онлайн магазин за професионална козметика за лице и тяло. Всеки един крем за лице, серум или спирала са лично подбрани от екипа на магазина, който има за цел да дари всяка жена с нежна и висококачествена грижа.
Предоставяни услуги
Google Ads
Facebook Ads
Бизнес консултиране
е онлайн магазин, фокусиран върху производството и дистрибуцията на козметични продутки за дами от всяка възраст.
Предоставяни услуги
Facebook ads

Генериране на запитвания

Има свят и извън електронната търговия. При това огромен, пъстър и разнообразен. Нашият екип работи по различни проекти с едно просто условие - да можем да измерим ясно и точно резултатите. Генериране на запитвания или телефонни обаждания!? И още как! Вижте кои са бизнесите, с които работим успешно по този начин

Sense Детски Център
се грижи за деца със специални образователни потребности, подобрявайки качеството на живот на децата и помагайки им да развият здрави социални, лексикални и психомоторни умения.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
е клиника в сърцето на Пловдив, която предлага на своите пациенти и гости богат набор от процедури и лечения в различни направления. Сред тях са дерматология, ортопедия, кардиология и дентална медицина.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Netline
е правилното решение, ако търсите високоскоростен интернет, разнообразие от телевизионни канали и забавление! Техният екип е винаги на разположение да съдейства, независимо какви затруднения изпитване. С Netline забавлението няма край!
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
е дентален център, базиран в София. Отличава се с модерно оборудване, личен подход и изключително внимание и деликатност по време на работа. Над 90% от пациентите споделят, че не са усетили никакъв дискомфорт при посещението им.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads
Profi Credit
e финансова институция в сферата на бързите кредити, която оперира в над 10 държави по света
Предоставяни услуги
Google ads
Поддръжка на социални мрежи
Бизнес консултиране
texsystems
е лидерът в печатането на тексил. С над 20 години опит в индустрията, те буквално могат да направят всичко
Предоставяни услуги
Google ads
flags.bg
е абсолютният лидер в производството и монтажа на рекламни знамена, чадъри, барбарони, стойки и още много
Предоставяни услуги
Google ads
е част от базираната в Пловдив Етика клиника. Естетичният център предлага богата гама от процедури за лице и тяло, помагайки на жените да се чувстват красиви и уверени в кожата си.
Предоставяни услуги
Facebook ads
Google ads

какво казват клиентите ни

Background

нашите партьори

euShipments предлага премиум международни куриерски и фулфилмънт услуги за онлайн магазини. Доставят пратки в 27 европейски държави и си партнират с над 20 куриерски компании и фулфилмънт центъра. А най-хубавото е, че това се случва с 1 единствена API интеграция.
Адвокатска кантора Божиков и Вътев е довоерен юридически партньор в средица направления, сред които: Търговско право; Корпоративно устройство и преструктуриране; Събиране на вземания; Административно и данъчно право; Трудово право и социално осигуряване; Защита на права върху интелектуална собственост и други.
Create Studios Europe е компания, специализирана в заснемането, обработката и монтажа на всякакъв тип видео продукция. Те предлагат цялостни решения, съобразени с нуждите и спецификите на бизнесите, с които работят, за да постогнат професионален и ефективен резултат.
Webbies е доверен партньор, на когото разчитаме за изработката на корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини и проекти, които не искат просто сайт, а самото съвършенство.
Eveda Design са дългогодишен партньор в изработката не само на Wordpress сайтове и онлайн магазини, но и на персонализирани софтуерни решения за вашия бизнес.
Action Coach е мястото, на което можете да подложите бизнеса си на пълна дисексция, да откриете силните и слабите си страни. А след това да ги надградите, за да се превърнете в лидер в сферата си. Обичения на екипи, менажиране на времето и търговски обучения са само малка част от богатото портфолио на треньорите.
Serpact е безспорен лидер предоставянето на висококачествена SEO услуга и цялостна стратегия. Неколкократно отличеният екип знае как рабаотят търсачките и изгражда дългосрочни стратегии, които да увеличат органичния трафик на бизнеса ви.
The Marketer е иновативна платформа за имейл маркетинг, която освен че ще ви спести доста средства, в сравнение с конкурентите си. Освен това софтуерът ще ви спечели с лесния интерфейс и интегрирани възможности за развитие на бизнеса си, така че да превърнете обикновените имейли в съобщения, генериращи реален оборот.

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с екипът на дигитална агенция ADvantage и заедно ще обсъдим възможностите за вашия бизнес!