5 апр 2024

Основателят на ADvantage Стефка Георгиева на сцената на SERP Conf. 2024

ADvantage новини

След семинара в Soft Uni и участието в инициативата Mentor the Young, серията от изяви за споделяне на опит и практически съвети за основателя на дигитална агенция ADvantage достига своя пик през април с участието на Стефка Георгиева на Serp Conf. 2024.

Това е най-голямата конференция в страната за електронна търговия, SEO, социални мрежи и изкуствен интелект. Тази година ще се проведе на 18-19 април в зала 3 на НДК. Oчакват се над 600 международни гости, а сред участниците се открояват професионалисти от компании като Google, Ahrefs и други.

Присъстващите ще могат да научат повече по интересни теми като ролята на изкуствения интелект и обработката на естествения език в SEO оптимизацията, линк билдинга и създаването на лендинг страници. Събитието е ценна възможност за нетуъркинг с международни професионалисти, които ще споделят съвети от практическия си опит на сцената.  

Q&A сесия със Стефка Георгиева

Стефка ще се включи в панела за Content Marketing & SEM & Social във втория ден от конференцията, за да сподели интересни неща от опита си в тези сфери, който е почти десетилетие.

Заедно с останалите панелисти Синди Крум (MobileMoxie), Мария Тодорова (NEXT-DC) и Иван Пантелеев (XploraBG) ще отговарят директно на въпроси от публиката, зададени в реално време. Модератор ще бъде Андрей Петров (BrainDonors). 

Serp-Conf-2024-Stefka-Georgieva-Advantage-Panelist

Специално предложение за билети за Serp Conf. 2024

В случай, че сме провокирали интереса ви, заедно с колегите от Serp Conf. имаме подарък за вас - промокод за -20% отстъпка на единични билети: 

stefka-20

Побързайте! Отидете на https://serpconf.com/tickets/ и вземете своя билет за най-голямата конференция, посветена на SEO и други теми в страната.

Kато редовен гост в публиката на Serp Conf., Стефка всеки път с интерес попива полезната информация, която участниците представят. Тази година тя е изключително развълнувана от възможността да сподели от сцената своя практически опит за 10-те си години в дигиталния маркетинг. 

За малкия, но опитен и отдаден екип на дигитална агенция ADvantage това е вълнуваща стъпка напред. Нашата мисия е да помагаме на бизнеси от различни сфери да растат чрез ефективни рекламни кампании в различни канали. Скоро ще отпразнуваме и първия си рожден ден.

Очаквайте още вълнуващи новини от нас!